loader image

Ο φούρνος μας

Αρχική  /  Φούρνος

Φούρνος Καραβά:

Ο φούρνος Καραβά, µε ιστορία που ξεκινά από το 1992, αποτελεί σημείο αναφοράς στην παράδοση της αρτοποιίας των Κυθήρων. Με αγάπη για τη τέχνη του ψωμιού και τις παραδοσιακές τεχνικές που περνούν από γενιά σε γενιά, ο φούρνος µας διατηρεί τη μαγεία της αρτοποιίας ζωντανή.

Ποιότητα και Φυσικά Υλικά

Χρησιμοποιούμε µόνο τα πιο αγνά και φυσικά υλικά, µε σεβασμό στη φύση και τον καταναλωτή. Κάθε προϊόν µας δημιουργείται µε προσοχή και φροντίδα, εξασφαλίζοντας γεύση και ποιότητα που θυμίζει τις καλύτερες παραδόσεις.

Αναλλοίωτες γεύσεις και Αυθεντικότητα

Τα “δίπυρα” μας, εμπνευσμένα από την αρχαία τεχνική του διπλού ψησίματος, είναι η πεμπτουσία της παράδοσης σε κάθε δάγκωμα. Ψημένα µε την τέχνη των προγόνων µας, προσφέρουν μια γευστική εμπειρία που συνδυάζει την αυθεντικότητα και τη διαχρονική ποιότητα.

Αφοσίωση στην Κοινοτική παράδοση

Ο φούρνος Καραβά δεν είναι µόνο ένας τόπος παραγωγής ψωμιού αλλά και ένας πυλώνας της τοπικής κοινωνίας. Συνεχίζουμε να συνεισφέρουμε και να στηρίζουμε την κοινότητα των Κυθήρων, διατηρώντας ζωντανή την πολιτιστική µας κληρονομιά και τις γευστικές µας παραδόσεις.

Επισκεφθείτε μας:

Ελάτε στον φούρνο µας και ανακαλύψτε το μεράκι και την τέχνη της παραδοσιακής αρτοποιίας. Σας προσκαλούμε να απολαύσετε τη μοναδική γεύση των προϊόντων µας και να γίνετε μέρος της οικογένειας του Καραβά.

Πώς γεννήθηκε το Δίπυρο

Ανατρέχοντας στην ιστορία των Κυθήρων και αναζητώντας διαρκώς το “καινούργιο”, γεννήθηκε η ιδέα του ∆ίπυρου. Ένα παξιµάδι που συνδυάζει την παράδοση µε τον σύγχρονο τρόπο ζωής, την υγιεινή διατροφή µε τη γεύση, την ελληνικότητα µε την βιωσιµότητα.